Home | Contact gegevens

Welkom bij De Noaber Makelaardij

De Noaber Makelaardij is de makelaar met full service dienstverlening. Wij zijn gevestigd in Enschede en richten ons op Enschede en omstreken.

Full service makelaars begeleiden u van het begin tot aan het eind op de juiste wijze zodat het gehele proces optimaal verloopt. Op onze hoofdpagina ziet u diverse rubrieken. Elke rubriek geeft aan welke informatie u hier kan vinden.

Wij onderscheiden ons van andere makelaars door overal net iets extra's te geven. Net dat tikkeltje extra waar veel mensen naar op zoek zijn. Heeft u vragen over onze diensten, onze woningen, algemene  of specifieke vragen? Onder de rubriek Contact in het hoofdmenu staan diverse mogelijkheden vermeldt om eenvoudig contact met De Noaber Makelaardij te leggen. Wij horen graag van u en zijn u graag van dienst.

Ons aanbod vindt u onder andere op:

  

   

WAARDE WONING

Overweegt u uw woning te verkopen, nu of in de toekomst ? Dan is het handig om nu al te weten wat deze waard is. De waarde van de woning blijft niet jaren lang hetzelfde. Vraag ons daarom om een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

De waardebepaling is geen officiële taxatie. U ontvangt dus geen taxatierapport. Wel krijgt u op deze manier een goede indicatie van de actuele waarde. Indien u een taxatierapport nodig heeft voor bijvoorbeeld een hypotheek dan zijn wij u graag van dienst. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden.