Home | Contact gegevens

Laat u overtuigen door tevreden opdrachtgevers !


De woning was een uitgeleefde woning die leegstaand verkocht moest worden. Na een drietal makelaars uitgenodigd te hebben, viel onze keuze op Erlin. Leek vertrouwd en de vraagprijs leek ons juist. De woning was binnen enkele weken verkocht. Hij gaf goede adviezen en heeft ons tot het laatst toe zeer goed begeleid. Ik kan Erlin aanraden.
                                                                                                                                                                      Rein Twellaar, Ulestrate
Wij hebben via Erlin ons huis binnen 3 maanden verkocht en hij heeft ons daarin heel goed begeleid. Een eerlijk en integer persoon die wij zeker zullen aanraden bij vrienden en kennissen die hun huis willen verkopen. Mochten wij zelf ooit weer willen verhuizen zullen wij zeker nog een beroep op hem doen.
                                                                                                                                                                       Erik en Debora Doeve, Enschede

Erlin heeft ons tijdens het gehele verkoopproces met raad en daad ter zijde gestaan. Mochten wij in de toekomst wederom ons huis gaan verkopen dan zal ik dit zeker weer via Erlin gaan doen. Ik ben zeer tevreden.
                                                                                                                                                                          N. Rademaker, Enschede
Onze woning is in een zeer kort tijdsbestek door Dhr. Eggens verkocht.
Van de taxatie tot aan de verkoop heeft hij ons goed geadviseerd en begeleid.
Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat hij ten alle tijden bereikbaar is geweest.
Een huis verkopen doe je niet elke dag maar met het advies en de bemiddeling die hij ons heeft geboden hebben wij het als een zeer prettige ervaring beleefd. Laat ik het zo stellen, mocht ik in de toekomst mijn nieuwe woning willen verkopen, dan zal dit weer via Dhr. Eggens gebeuren .

Fam. Huysmans, Enschede
 
Erlin heeft mij geweldig geholpen bij de verkoop van mijn woning, deze was binnen 2 weken al verkocht! Na die verkoop ontstonden er een aantal problemen die hij ook uitermate correct en professioneel heeft opgelost! Alles is uiteindelijk prima verlopen! Door zijn klantvriendelijke en enthousiaste manier van werken is hij zeker een makelaar waar ik al mijn vertrouwen in stel! Een echte vakman!

Daniëlle Waalderbos, Enschede


Onze woning is door Erlin verkocht. Binnen 3 weken zijn er 5 verschillende partijen naar de woning wezen kijken. De makelaar voor Erlin heeft het gepresteerd om in een periode van 6 maanden 0 bezichtigingen te laten plaatsvinden. Hij is niet alleen vriendelijk en klantgericht maar weet ook waar hij over praat. Kortom een echte vakman!

Familie Smit, Enschede