Home | Contact gegevens

De 7 redenen om voor De Noaber Makelaardij te kiezen

Elke makelaar zal u kunnen vertellen waarom u voor dat kantoor dient te kiezen. Vaak bevatten deze verhalen woorden als klantvriendelijk en professioneel, maar de specifieke redenen ontbreken vaak. De 7 redenen waarom u voor De Noaber Makelaardij dient te kiezen zijn echter duidelijk. Nog belangrijker, ze worden keer op keer bevestigd door onze opdrachtgevers!1. Uw woning op Funda. De Noaber Makelaardij plaatst uw woning middels een doorlink op funda. De meest bezochte woningsite met het grootste aanbod. Daarnaast komt uw woning ook op jaap.nl, moviq.nl, miljoenhuizen.nl, huislijn.nl, zoekallehuizen.nl en op de minder bekende websites. Zo is uw woning goed vertegenwoordigd op internet.2. Ambitieus, enthousiast en ervaren makelaarsteam. Met ruime ervaring in de Enschedese woningbranche is onze makelaar Erlin Eggens een specialist te noemen op zowel het gebied van verkoop als aankoop van woonhuizen. Bovendien is het enthousiasme dat een verkoper vaak heeft betreffende het woonhuis, terug te vinden in het team van De Noaber Makelaardij. Aangevuld met de ambitie om elk jaar gelijke service te kunnen bieden en nog meer opdrachtgevers tevreden te stellen, onderscheiden wij ons van anderen.3. 6 dagen per week bezig met de verkoop van uw woning. De Noaber Makelaardij staat voor u klaar, waar of wanneer dan ook. Dat is juist ook zo kenmerkend, 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag trachten wij de verkoop van uw woonhuis te bespoedigen. En of een kijker nou wil bezichtigen op zaterdag of in de avond, wij maken daar graag tijd voor vrij. Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. Onze makelaar is echter maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar.4. Goedbezochte en multifunctionele eigen website. Wanneer u kiest voor De Noaber Makelaardij, kiest u ook voor een verkoopgerichte website. Met maandelijks meer dan duizenden bezoekers trekt de website van De Noaber Makelaardij veel bekijks onder woningzoekenden. Naast het aanbod is er ook plaats voor een informatief gedeelte, (potentiële) klanten geïnformeerd worden over bijvoorbeeld de overige diensten. Ook referenties worden weergegeven zodat potentiële klanten reacties van bestaande klanten kunnen inzien.


5. Uitgebreide en hoogwaardige verkoopdocumentatie. Zowel de brochures als de plaatsingen op internet worden door De Noaber Makelaardij op een uitgebreide en hoogwaardige manier vervaardigd. Onze brochures worden samengesteld op kantoor, waardoor we het enthousiasme van een verkoop goed over kunnen brengen en een sfeervolle en stijlvolle brochure ontstaat. Laat u overtuigen door een voorbeeldbrochure.6. Laagdrempelig en persoonlijk. We staan u graag persoonlijk te woord, of het woninggerelateerd is of niet, u kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zijn een kantoor dat er voor u is en ook alleen zal handelen in uw belang. Iets waar wij vreemd van zijn is het pushen, onze kracht ligt in het duidelijk uitleggen van de procedures, zodat zowel koper als verkoper goed op de hoogte zijn en een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Bezichtigen, een gratis waardebepaling of een aankoopgesprek, overal nemen wij uitgebreid de tijd voor.


7. Service op maat voor een fijne prijs. Service op maat is iets waar we bekend om zijn. Wilt u de brochure net een tikkeltje anders, of toch de tekst naar eigen inzicht vormen, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u een product ontvangt dat naar uw zin is. Pas wanneer u tevreden bent, kunnen wij dat namelijk ook zijn. U kunt de maximale inzet van ons verwachten.