De Noaber makelaardij

3 benodigdheden als je regelmatig jonge logés over de vloer hebt

Geplaatst op

Blijven je nichtjes, neefjes of kleinkinderen regelmatig bij je logeren en weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Het is altijd goed om voorbereid te zijn op ongeplande gasten. In deze blog lees je de drie benodigdheden die onmisbaar zijn in je woning.

1: Zorg dat je woning kindvriendelijk is

Als je regelmatig kleine kinderen op bezoek hebt, is het wel van belang dat je woning kindvriendelijk is. Wat in dit geval veilig is, is afhankelijk van de leeftijd. Zijn het bijvoorbeeld kinderen die al wat makkelijker bij de kastjes kunnen waar gevaarlijke huishoudspullen in liggen? Dan is het verstandig om ervoor te zorgen dat de kastjes kindproof zijn en niet zomaar open kunnen.

2: Een opklapbed

Het is altijd goed om bed te hebben voor je logés. Met een opklapbed ben je altijd voorbereid op gasten die blijven overnachten. Je kan hem eenvoudig in een extra kamer zetten of zelfs in je woonkamer. Overdag gebruik je hem gewoon als kast, maar wanneer de jonge logé langskomt, klap je hem eenvoudig uit tot een volledig bed. Handig voor iedere soort logé!

3: Extra kleding

Je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren tijdens een logeerpartij. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat een jong kindje een klein ongelukje heeft. Is dat ook het geval bij jouw logés? Zorg er dan voor dat je altijd extra kleding en ondergoed in de kast hebt liggen. Op deze manier ben je voorbereid en laat je de ouders zien dat hun kindje in goede handen is. En niet te vergeten, een extra pyjama is ook altijd handig voor als de kleine onverwachts wil blijven overnachten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden