De Noaber makelaardij

3 styling tips voor de keuken

Geplaatst op

Het (af) stijlen van de keuken is het leukste onderdeel van een renovatieproject, want laten we eerlijk zijn, het renoveren van een keuken is een grote klus. Je moet veel dingen regelen, uitzoeken kiezen en plannen. Hopelijk ben je tevreden met je keuken. Om je keuken persoonlijker te maken en nog meer sfeer mee te geven deel ik graag wat tips voor de ultieme styling van jouw keuken.  1 snelle tip die ik je al mee wil geven. Je kunt ook voor stylinginspiratie langs de verschillende keukenwinkels, zoals keuken Ede gaan. Zo krijg je lekker veel inspiratie voor het aankleden van je keuken. Kijk snel verder voor mijn tips!

Opvallende hangende lampen

Vooral boven een keukeneiland zijn 2 grote mooie opvallende lampen perfect. Maar voor welke kleur of materiaal lampen moet je gaan? Mijn tip is hier om het materiaal en de kleur van de lampen echt goed af te stemmen op verschillende accenten van je keuken. Heb je bijvoorbeeld metallic kleur op je kranen en de handgreepjes? Laat dezelfde kleur dan terug komen in de lampen. Zo vormt de keuken met de lampen echt een geheel. Stel je zou een zilverenlamp ophangen en je hebt gouden greepjes, zou je keuken niet in balans zijn. 

Voeg wat groen toe 

Wat groene planten brengen wat leven in de brouwerij. Om de ruimte praktisch op te vullen met groen kun je er voor kiezen om wat kruiden te planten, die je op een zonnige plek kunt neerzetten en waar je tijdens het koken makkelijk bij kunt om je verse kruiden te plukken. Heb je niet zo een grote keuken om de potten op je aanrecht te houden? Hang de verschillende plantjes met kruiden dan op de muur met rekken op bakken

Gebruik barstoelen bij een keukeneiland

Heb je een keukeneiland met een “barretje” dan is de keuze voor de juiste barstoel ook van belang. Zorg er ook hiervoor dat je rekening houdt met de stijl van je keuken, je lampen en de hoogte van de bar. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden