De Noaber makelaardij

4 badkamertrends voor 2020

Geplaatst op

Staat er een badkamer make-over op de planning? Of ga je een nieuwe badkamer uitzoeken? Wij inspireren je graag door de badkamertrends van 2020 toe te lichten. De badkamers van vandaag zijn meer dan een kamer waar je je tanden kunt poetsen en een snelle douche neemt. Het is een kamer waar je naartoe gaat voor ontspanning. Een heerlijk bad of een fantastische douche mag hier dan niet ontbreken. Een nieuwe badkamer aanschaffen? Of nieuw sanitair nodig? Kijk op tonscholten.nl voor nog meer badkamer inspiratie. 

Mat zwart is stijlvol

Matzwart zie je niet alleen in de keuken of bij de welbekende stalen deuren terugkomen, maar ook in badkamers. Mat zwarte kranen, deuren, tegels, baden. lichten etc. zijn erg chique en stijlvol. Door mat zwart te combineren met frisse, neutrale kleuren, zoals wit en verschillende beige tinten ziet je badkamer en modern en strak uit. Door het toevoegen van gouden details wordt je badkamer pas echt erg classy. 

Open Inloopdouche

Een open inloopdouche is eenvoudig, elegant en ongelooflijk modern. Afhankelijk van de indeling van de badkamer kan deze worden gescheiden van de rest van de vloer met een glazen paneel, opstaande rand of een trapje. Door de slimme afvoersystemen van tegenwoordig hoef je niet bang te zijn voor een volledig natte badkamervloer. Je doucheruimte nog interessanter maken? Kies voor een leuk patroon of achterwand met een textuur. 

Beton, beton, beton

Badkuipen, muren, werkbladen, douches, een volledig betonnen badkamer is esthetisch verantwoord en gemakkelijk schoon te maken. Als je wat meer variatie in je badkamer wilt hebben, kan beton worden gecombineerd met andere materialen, zoals hout en glas voor een luxueuze uitstraling.

Uniek gevormde tegels

Ook al zijn de grote vierkante of rechthoekige tegels nog altijd populair, de kleine unieke en speelse tegels worden steeds vaker gekozen voor de nieuwe badkamer, zoals hexagoon tegels. Het plaatsen van deze uniek gevormde tegels kan zowel op de muur als op de vloer. Let erop dat het geen overkill aan vormen en patronen wordt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden