De Noaber makelaardij

De leukste accessoires voor leuker maken van tv standaard

Geplaatst op

Als jij deze blog helemaal hebt gelezen, vind jij vast wel inspiratie voor het leuker maken of oppimpen een tv standaard. Door gebruik te maken van accessoires, wordt dat alleen maar leuker. Welke accessoires dat zijn, is de vraag en daar krijg je antwoord op, als je deze blog goed doorleest. In ieder geval wensen wij jou veel plezier met het zoeken naar nieuwe items voor je tv standaard.  

Item 1: Video plateau

Bij deze naam gaat er misschien niet meteen een lampje branden. Hierbij de toelichting. Wanneer je een film wilt kijken of gebrande muziek luisteren, heb je een video plateau nodig. Daarin kan je de dvd stoppen. Het aanschaffen van zo’n video plateau is bij de volgende momenten heel handig:

  1. Wanneer er een keer iemand op visite komt, 
  2. Je kan je vervelen en zin hebt om een film te kijken 
  3. Door een storing ligt de wifi eruit. Om je tijd op te vullen, dan is een film kijken, zonder netflix, een goed idee.  

Item 2: Tv meubel op wieltjes 

Bij een tv meubel kan het jou weer een flashback geven aan de basisschooltijd. Aan die ene keer dat een paar kinderen de televisie op wieltjes gingen halen en iedereen in hun gedachten zat met het wauw moment. 

Andere mensen moeten denken aan die ene aflevering van Buurman & Buurman. In die ene aflevering gingen ze alle voorzieningen verplaatsen. Bij elke voorziening, waaronder de tv standaard, hadden ze wieltjes onder geplakt. Deze konden ze dan op afstand besturen. De acties van dit duo kan je beter niet toepassen in de praktijk, maar het idee is wel heel slim. 

Voordelen van tv meubel

Twee voordelen waarom kiezen het plaatsen van wieltjes onder je tv meubel. Die hebben we voor jou geselecteerd en overzichtelijk genummerd:

1. Ten eerste hoef je de zware televisie niet meer op te tillen, maar je kan het meubel gewoon duwen. Als je slecht loopt of geen rugklachten wilt, kan het aanschaffen van zo’n meubel erg voordelig zijn. 

2. Het aanschaffen van een tv meubel heeft nog een voordeel. Je kan namelijk het meubel zo afstellen, dat het jou en andere bezoekers een goede houding geeft en geen oogproblemen krijgt, door de juiste kijkafstand neer te zetten. Dat is ook nog eens fijn.

Kortom, een tv standaard aanschaffen is nog niet zo’n gek idee. Het zoeken ervan wat lastiger dan je denkt. Je kan in ieder geval stoppen met zoeken. 

Start je zoektocht bij Vebos. Wij hebben een groot assortiment waar jij je droom standaard kan vinden. Wij zijn de tv standaard specialist.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden