De Noaber makelaardij

De slotenmaker helpt je met slotproblemen 

Geplaatst op

Er komen in Nederland jaarlijks aardig wat slotproblemen voor. Dit is een breed scala aan problemen die zich voor kunnen doen. In de meeste gevallen wil je dan heel snel hulp hebben. Gelukkig is het zo dat de meeste slotenmakers 24 uur per dag en 7 dagen per week werkzaam zijn en ook bijzonder snel bij jou voor de deur kunnen staan. Dit is dan een spoeddienst die de slotenmaker je biedt. We nemen dit met je door in deze tekst, dus lees snel verder zodat je weet waarvoor je bij deze slotexperts terechtkunt? 

Slotenmaker Amsterdam Zuid helpt je graag met problemen en updates rondom sloten en afsluitingen van deuren en ramen. 

Inbraakpreventie advies 

Een van de belangrijkste zaken die een slotenmaker voor je kan doen, is het geven van een inbraakpreventie advies. Je maakt een afspraak met een slotenmaker en ze komen graag bij je langs om te kijken hoe de staat is van de sloten van je woning. Wanneer de sloten verouderd zijn, is het zaak ze te laten vervangen. Inbrekers zoeken namelijk altijd een woning uit waarvan de sloten gemakkelijk te openen zijn. Hoe makkelijker ze naar binnen kunnen, des te beter het voor hen is. Maar wij willen dat natuurlijk niet. Daarom is het zaak de slotenmaker ook daadwerkelijk de sloten snel te laten vervangen wanneer hij of zij verbeterpunten geconstateerd heeft.

Help ik ben buitengesloten!

Het wil nog wel eens gebeuren dat je op een zaterdagavond ineens ontdekt dat je de sleutels van je woning niet bij je hebt. Omdat je ze verloren bent ergens in de nacht. Wanneer er dan geen andere opties zijn, is er altijd nog de slotenmaker die je kan bellen om de deur zonder schade te openen. Je moet dan wel rekenen op een weekend- en een avondtarief. Maar dat is altijd nog goedkoper dan via een regenpijp naar boven klimmen en dan uiteindelijk uit de dakgoot vallen. Ook het intikken van een raam of het breken van een deur is niet echt goedkoop. Spreek wel van tevoren telefonisch een tarief af zodat je weet waar je aan toe bent. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden