De Noaber makelaardij

Functie en decoratie tips voor onder de hoogslaper van je kind

Geplaatst op

Hoogslapers zijn erg populair voor in de kinderkamers en dit is zo gek nog niet, want er zijn tegenwoordig hele leuke varianten verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens op Kinderkamerwebwikel.nl. Daarnaast vinden kinderen in een hoog bed slapen over het algemeen erg leuk en heb je ruimte om onder de hoogslaper ook nog spullen op te bergen of er een leuk hoekje van te maken. Er is nog veel meer leuks wat je met de ruimte onder de hoogslaper kunt doen, lees snel verder! 

Plaats een bank, zitzak of hangmat 

Creëer een leuke en uitnodigende ‘chillplek’ voor je kind. Zo ziet de kamer er ook meteen supergezellig en uitnodigend uit. Een aantal tips bij het maken van de chillplek:

  • Plaats bijvoorbeeld een bankje met een tafeltje waar je kind met vrienden en vriendinnen kunt relaxen. Ook is het ideaal om bijvoorbeeld hier je kind voor te lezen of zelf een boek te laten lezen. Zo wordt het echte ‘bed’ alleen gebruikt om te slapen.  
  • Zitzakken doen het bij kinderen ook altijd goed. Neem deze vooral in een leuk kleurtje! Zo krijgt de ruimte weer wat meer uitstraling. Een mooi kleed erbij en klaar is kees!
  • Een hangmat is wat specialer in een slaapkamer, maar wel erg leuk! Hang hem vanaf het ene kant van het bed naar de andere kant. We weten bijna zeker dat je kind daar vaak te vinden is.

Zet hier kasten neer voor een inloopkast effect

Je kunt de ruimte ook gebruiken om wat kasten neer te zetten waar je de kleding van je kind in opbergt. Zo bespaar je weer ruimte in de slaapkamer! 

Plaats een bureau

Dit idee zie je vaker voorbij komen, er bestaan zelfs hoogslapers waar al een bureautje aan vast zit. Mocht dit niet het geval zijn, plaats dan zelf een leuk bureautje met een goede stoel en een bureaulampje onder de hoogslaper, ideaal als huiswerk plekje! Je kunt ook – mits er nog ruimte is – een extra kastje neerzetten waar de schoolboeken of nog wat speelgoed in kan staan. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden