De Noaber makelaardij

Gietvloer voegt waarde aan je woning toe

Geplaatst op

Wil je nu eindelijk eens een keer je woning helemaal van top tot teen in orde maken, zodat deze bijvoorbeeld ook nog eens een keer voor een goed bedrag verkocht kan worden wanneer je je woning te koop hebt staan? Dan is het erg belangrijk om eens te gaan kijken naar de verschillende opties om je woning meer waarde te geven. Een daarvan is het aanschaffen van een gietvloer. Deze vloeren kun je mooi bekijken op https://senso.com/. Lees snel verder voor de nodige inspiratie. 

Waarde toevoegen aan je woning met een gietvloer

Mensen denken dat het moeilijk is om waarde aan een woning toe te voegen en dat dit altijd duizenden euro’s kost. Natuurlijk moet je wel een beetje investeren om er uiteindelijk ook weer op te verdienen. Wij raden je bijvoorbeeld aan om te gaan voor een gietvloer die de oude vloer van je woning kan vervangen. Een gietvloer kan aangebracht worden op een betonvloer,  op deze manier wordt de oude betonvloer, die vaak stoffig en lelijk is, superstrak en mooi. Een gietvloer heeft ook allerlei voordelen:

  • De vloer is verkrijgbaar in alle kleuren die je maar wilt, dus het is mogelijk om altijd de juiste kleur voor jou woonconcept te vinden.
  • Je bespaart jezelf veel tijd door gietvloer aan te schaffen, omdat deze heel gemakkelijk schoon te maken is met schoonmaakmiddelen. Dit is ook een bijzonder makkelijke manier om je kinderen gezond te houden, omdat ze dan niet op een vieze vloer hoeven te spelen. 
  • Een gietvloer is gemakkelijk te combineren met een betonvloer. Je giet de kunststof over het beton.
  • Een van de meest populaire eigenschappen van de gietvloer is de slijtvastheid. Zo kun je dus wel meer dan 20 jaar doen met een gietvloer en dat is altijd prettig. 
  • Potentiële kopers houden van een woning met een mooie vloer die supersterk en gemakkelijk schoon te maken is. Dan is de gietvloer natuurlijk de ideale keuze. Zo voeg je met de vloer waarde toe aan je woning. 

Dit zijn zo enkele eigenschappen van de gietvloer die hem zeer populair maken onder de moderne mensen. 

Meer manieren om waarde toe te voegen aan je woning 

Natuurlijk is er nog veel meer wat je kunt doen om je woning meerwaarde te geven. Loop altijd even door je huis heen en kijk waar de verschillende punten zitten die je nog kunt verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer die een opfrisbeurt kan gebruiken, of een keuken waar je van denkt dat er misschien wel een nieuw keukenblok in moet. Ja, het kost geld, maar je krijgt er ook meer geld voor terug. Alle investeringen en waardetoevoegingen ga je gewoon in de prijs van je woning berekenen. Tegenwoordig is het erg gunstig om je woning te verkopen omdat er een behoorlijke schaarste op de markt is. Je kunt ook altijd even een expert vragen wat je het beste kunt doen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden