De Noaber makelaardij

Gietvloeren zijn bijzonder populair: de redenen waarom

Geplaatst op

Als je dacht dat je moest kiezen uit tapijt of houten vloerplanken voor je huis, dan is het tijd om een andere route te kiezen: een chique, slijtvaste en industrieel geïnspireerde trend die op dit moment Nederland betovert. We hebben het over gietvloeren

Vraag het elke interieurarchitect en hij of zij zal je vertellen dat beton allesbehalve koud of onvriendelijk is in een huiselijke omgeving, vooral als je wat extra glamour toevoegt met steen of pigment, maar je hoeft hen niet op hun woord te geloven. We hebben een groot aantal geweldige projecten gevonden om je vandaag te laten zien, die elk de geschiktheid van gietvloeren voor elke kamer in je huis laten zien, die is zelfs niet alleen voor de drukbezochte gebieden als keukens geschikt. Kom nu met ons mee en bereidt je voor om de gietvloer in een heel nieuw licht te zien! 

Waarom een gietvloer?

Redenen waarom je voor een gegoten vloer zou moeten kiezen

Gegoten vloeren zijn de laatste jaren zeer populair geworden. We zien steeds vaker dat mensen de voorkeur geven aan een gietvloer in plaats van aan een laminaat- of PVC-vloer. Dat is opmerkelijk, gezien het feit dat dit lange tijd de meest populaire vloeren in ons land waren. Uiteraard met reden. Moderne gietvloeren hebben tal van voordelen voor de bewoner. Maar wat zijn de redenen waarom mensen kiezen voor een gietvloer? We noemen de belangrijkste belangrijkste redenen:

Ziet er goed uit

Uiteraard is de uitstraling van de vloer de belangrijkste reden om voor een gietvloer te kiezen. Als de vloer je niet bevalt, zult je er waarschijnlijk niet voor kiezen. Smaken zijn voor iedereen anders en het betekent niet dat iedereen een gietvloer even mooi vindt. Denkt je dat deze vloer bij je interieur en stijl past? Dan is het de perfecte keuze voor jou. Een gietvloer past bij bijna elke woonstijl. Een gietvloer voegt een strakke en moderne uitstraling toe aan je huis, een geweldige vloer die past bij elke woonstijl!

Onderhoudsarm

Een gietvloer is de beste keuze als je op zoek bent naar een vloer die gemakkelijk te onderhouden is. Deze vloeren zijn zeer eenvoudig te onderhouden en hebben vrijwel niets nodig om in uitstekende staat te blijven. Stofzuigen en dweilen is meer dan genoeg om ze mooi te houden. Je hoeft geen speciale schoonmaakproducten of andere dure producten te kopen. Dit maakt het een ideale vloer voor drukke gezinnen. Houd er rekening mee dat een lichte vloer ook zeer ´vatbaar´ is voor vuil. Al snel zul je vuile hondenpoten of voetafdrukken aantreffen. Een donkere vloer kan de voorkeur hebben als dit je stoort.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden