De Noaber makelaardij

Hoe maak ik een superhandig design voor mijn keuken?

Geplaatst op

Tijd is geld, maar geld is geen tijd. Dus je kunt een hele dure keuken aanschaffen, maar wanneer deze niet praktisch ingericht is zodat jij lekker vlot in kunt werken, zal geen rooie rotcent je helpen. We vinden het dan ook erg leuk om je een aantal praktische tips te geven om je keuken op een manier in te richten zodat je er een lekkere vlotte workflow in kunt krijgen. Als basis nemen we hiervoor een van de mooie amerikaanse koelkasten

Lees de snel met ons mee en laat je inspireren door de tips. Wil je meer weten over deze interessante koelkasten, kijk dan eens eventjes op dehanzewitgoed.nl.

Een slimme inrichting voor je keuken

In principe is het heel belangrijk dat de keuken genoeg opbergruimte heeft. Op deze manier hou je alle werkoppervlakken netjes en weet je ook alles te vinden. Minutenlang moeten zoeken naar attributen om ermee aan de slag te gaan is niet alleen irritant, het werkt ook zeer vertragend. Daarnaast is het goed om de oppervlakte zo te maken dat ze ook hygiënisch gemaakt kunnen worden in een handomdraai. Ook hierdoor win je snelheid in je workflow.

Verschillende gerechten moeten koel bewaard worden en daar moet een bepaald systeem bij gehanteerd worden anders krijg je problemen met de gezondheid. Een van de belangrijkste regels is bijvoorbeeld dat je geen rauw vlees bewaard vlakbij bereid vlees. Zorg er dus voor dat deze zaken ooit dicht bij elkaar liggen in de koelkast. Het geluk is dat een Amerikaanse koelkast bijzonder groot is en je dus een praktische scheiding kunt maken tussen bereid en onbereid voedsel. 

De voordelen van Amerikaanse koelkast 

Het is erg prettig om te zien hoe de Amerikaanse koelkast amateurkoks helpt om op een semi-professionele manier te koken in huis. De enorme opbergruimte in de kast is één van de zaken die de koelkast populair maken. Daarnaast is het zo, dat er verschillende technische snufjes zijn waar de Amerikaanse koelkast zijn imago aan te danken heeft. We hoeven alleen maar te denken aan de ijsblokjesmaker die in bijna elke Amerikaanse koelkast zit, of de mogelijkheid om connectie met het internet te maken, en we zijn helemaal enthousiast over dit apparaat uit de Verenigde Staten.

Via het scherm in de koelkast kun je kijken op het internet naar lekkere recepten. Sommige koelkast aanbieding jezelf de mogelijkheid om te kijken in de koelkast, vanaf afstand met een app op je smartphone, om te zien of je alles wel op je boodschappenlijst hebt staan. Dat noemen we de The Internet of Things.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden