De Noaber makelaardij

Je tuin mooi maken (en houden) voor 2022

Geplaatst op

In deze blog nemen we met je door wat je allemaal kunt doen om je tuin netjes en mooi te houden. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen, graag tippen we je wat hk lazuur douglas voor je kan betekenen. Het is van een industriële kwaliteit en zorgt ervoor dat het hout in je tuin helemaal top blijft. Dat wil je! We gaan in deze blog meer vertellen over wat er allemaal mogelijk is om je tuin in 2022 helemaal top te maken en ook erg mooi te houden. 

De waarde van een tuin

Het is ontegenzeggelijk het geval, dat de tuin voor veel mensen de laatste jaren een goed alternatief voor het terras is gebleken. Je kunt wel zeggen dat het de privé plek onder de zon is. En daarbij biedt het terras een voordelige optie om van het lekker weer te genieten. Als je op een terras gaat zitten dan ben je toch al wel snel 16 a 20 euro kwijt. Dat kan allemaal een stuk goedkoper. Veel mensen hadden door hoeveel geld ze eigenlijk in de horeca uitgaven. Ze hadden opeens veel meer geld over in de coronaperiode. Ja, dan ga je toch wel even achter je oren krabben. Wil je dan ook niet dat je tuin supermooi wordt? Juist, dat is dan extra leuk. 

Maak je tuin mooi

Er zijn tal van dingen die je kunt doen om je tuin mooi te maken. Wanneer je een oude tuin hebt, dan is het goed om eens te kijken wat er allemaal opgeknapt kan worden. Is er soms tuinhout dat een schilder- of beitsbeurt nodig heeft? En missen zijn er nog wat gezellig plekken om te zitten? Is een tuinhuis geen leuke optie? Misschien is het straatwerk aan vervanging toe? Allemaal vragen waar je antwoorden op kunt verzinnen en vervolgens mee aan de slag kunt. Zin om de tuin op te knappen, maar wil je liever een beetje besparen op de meubels? Dan raden we je zeker aan om te gaan voor meubels die je zelf kunt maken van pallets. Bouwplannen hiervoor zijn op internet te vinden. 

Houd je tuin mooi

Er zijn van die typische dingen die je kunt doen om je tuin mooi te houden. Zo is het altijd handig om onkruid weg te halen. Ook het snoeien van het gazon is een evergreen. Vergeet niet de planten en bloemen te bemesten. Daarnaast zijn er tal van zaken die aandacht verdienen. Bijvoorbeeld het tuinhout. Je wilt dat eens in de zoveel tijd in de beits zetten. Welke beits je moet hebben lees je in de introductie. 

Veel plezier met je nieuwe tuin voor 2022. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden