De Noaber makelaardij

Multifunctioneel toepassen van betonplaten

Geplaatst op

En vele sectoren worden betonplaten gebruikt als sterke fundering voor bepaalde toepassingen. We willen in deze blog graag met je doornemen hoe jij gebruikt zou kunnen maken van betonplaten. Misschien ben jij binnenkort met een bouwproject bezig waarbij je wel een stevige fundering kunt gebruiken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of betonplaten zijn er wel voor inzetbaar. Kijk snel met ons mee en doe je voordeel met deze informatie. Ben je nog niet helemaal uitgelezen? Check dan ook even onze andere blogs op de site, je zult er veel aan hebben. Bij https://www.spaansen.nl/ weten ze meer over betonplaten. 

Fundering voor een parkeerplek

We zien betonplaten vaak bij  parkeerplaatsen. Dit kan zowel voor of achter zijn. Meestal is dit het geval bij vrijstaande huizen. Daarbij is het een ideale ondergrond voor een oprijlaan je hoeft dan natuurlijk niet de betonplaten te laten zien. Je kunt er grind overheen gooien. Plant er een paar bomen naast en je hebt een mooie statige laan die naar je huis loopt. Dichtbij je huis kun je nog betonplaten neerleggen om je parkeerplaats te maken. We kennen betonplaten natuurlijk als platen waar machines overheen rijden als er aan de weg gewerkt wordt bijvoorbeeld. Dit is dan om de machines beter te kunnen laten rijden en te voorkomen dat delen van de weg die goed zijn, kapot gereden worden. 

Bouwproject in tuin

Wanneer je lekker in de tuin bezig wilt, een tuinhuis of buitenkamer wil bouwen, dan is het slim om een goede fundering te kiezen voor je tuinhuis. Heel veel mensen zetten een houten tuinhuis gewoon zo neer, ook als het om een buitenkamer gaat, maar dan is de fundering vaak wat minder. Je zou niet per se betonpalen in de grond hoeven te slaan;  je kunt ook betonplaten neerleggen op de plek waar het tuinhuis moet komen. Op deze manier heb je toch een goede fundering. Natuurlijk moet je een buitenkamer goed isoleren en dat is ook goed mogelijk met bijvoorbeeld steenwol. Zorg er dan wel voor dat je deze goed isoleert, omdat wanneer je de deeltjes van steenwol de hele tijd inademt, dit niet gezond is voor de gezondheid. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden