De Noaber makelaardij

Sfeer brengen in je woning met goedkope jaloezieën

Geplaatst op

Wanneer we aan jaloezieën denken dan zien we de 20ste eeuwse kantoren voor ons en woningen. Als ze zo half dicht zijn stralen ze een bepaalde mysterieuze sfeer uit. We kunnen dus wel zeggen dat de jaloezieën typisch modern zijn en bijdragen aan een mooie afronding van je woning. Daarbij zijn ze ook nog erg praktisch. Lees snel verder om te ontdekken hoe je ze kan toepassen in je interieur.

Industriële stijl 

Wanneer je erg houdt van de industriële stijl, dan is het leuk om goedkope jaloezieën in je woning neer te hangen. Ze zien er niet alleen industrieel uit (doet ons denken aan fabriekskantoren), maar hebben ook nog eens een praktische functie waardoor het wonen stuk comfortabele wordt: je kunt namelijk heel eenvoudig de lichtval in je woning controleren. Met jaloezieën is het niet alles of niets, want je kunt ze een klein beetje openzetten of helemaal. Zet je ze een klein beetje open, dan komt er maar weinig zonlicht je kamer binnen; helemaal open betekent veel licht in huis. Dat is erg handig. Ook kun je nieuwsgierige blikken van mensen op straat blokkeren, maar zelf nog wel profiteren van het daglicht.

Natuurlijke stijl 

Er zijn tal van natuurlijke stijlen die heel goed samen gaan met goedkope jaloezieën. Denk bijvoorbeeld aan de mediterraanse en Scandinavische stijl: in deze woonstijlen wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Nu wil het feit dat er ook jaloezieën te krijgen zijn die gemaakt zijn van hout, dus dat past erg mooi. 

We komen jaloezieën vaak tegen in bad-, studeer- en woonkamers. Het is vooral vanwege het gemak waarmee je de intensiteit van het daglicht in je interieur kan controleren, waarom mensen juist in deze vertrekken kiezen voor jaloezieën.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden