De Noaber makelaardij

Voordelig een sfeervolle vloer: kies voor laminaat!

Geplaatst op

Starters hebben doorgaans niet zo veel te besteden dat weet iedereen, daarom kiezen ze vaak voor vloeren die niet al te prijzig zijn, maar wel een excellente kwaliteit leveren. Dit geldt overigens niet alleen voor starters, ook mensen die al langer op de arbeidsmarkt actief zijn hebben soms geen behoefte om veel geld uit te geven of hier de mogelijkheid niet toe. Gelukkig hoeft het dan ook niet want er is een soort vloer die erg sfeervol is, slijtvast en bijzonder gemakkelijk te leggen. We hebben het hierover laminaat. Lees er meer over. 

De voordelen van laminaat 

Mensen kiezen voor laminaat omdat het vele voordelen met zich meebrengt. We nemen er een aantal met je door. Als om de voordelen gaat moet je denken aan: zeer slijtvast, verkrijgbaar in verschillende tinten en vormgeving, is gemakkelijk te leggen, kan tegen water, is licht om te vervoeren naar je woning en de prijs is bijzonder realistisch, zodat veel mensen het zich kunnen veroorloven (veel winkels stunten ook met bepaalde acties met laminaat, zodat sommige varianten voor bodemprijzen weg kunnen; er bestaan outlet shops die vloeren van vorig seizoen uiterst scherp prijzen). 

Bij welke woonstijlen past laminaat? 

Er zijn tal van woonstijlen waar laminaat goed bij past. Wij denken met name aan de Scandinavische stijl en aan de industriële. Door de natuurlijke looks van laminaat past het goed bij de eerste omdat in die stijl ook veel natuurlijke elementen als wol, hout en geweien gebruikt worden. Laminaat contrasteert mooi met de laatste stijl, want die heeft een fabrieksesthetiek. In de industriële stijl wordt ook wel oud hout (zoals oude bankschroeven bijvoorbeeld) gebruikt. Daar past laminaat dus hele mooi bij. 

Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden