De Noaber makelaardij

Waarom gietvloeren helemaal in zijn?

Geplaatst op

In de moderne woning misstaan de verschillende gietvloeren niet. Daarom gaan we je informeren over de verschillende voordelen. Dan weet je precies waar je aan begint en waar je van kunt profiteren; op deze manier kun jij je woning direct meer waarde geven. Lees snel met ons verder. 

De waarde van gietvloeren

De grote waarde van gietvloeren zit hem in het feit dat ze zo slijtvast zijn en niet snel  krassen. Daarnaast kun je ze gemakkelijk schoonmaken want ze kunnen goed tegen water. Dus even met hem wel er overheen en je bent al klaar. Het is niet voor niets dat we zijn vaak zien in ziekenhuizen, vaak dan met een wat saaie kleur. Deze vloeren zijn namelijk met behoorlijk krachtige schoonmaakmiddelen te reinigen waardoor ze hygiënisch zijn. Dat is goed voor in het ziekenhuis maar natuurlijk net zo goed erg handig voor bij je thuis.

Verschillende kleuren 

De gietvloer is populair omdat deze te verkrijgen is in alle kleuren die je maakt niet voorstellen. De vloer is namelijk gemaakt van kunststof en is op deze manier te mengen met wat je maar wilt qua palet. Zo wordt het wel erg gemakkelijk om je woonkamer helemaal naar smaak in te richten. De gietvloer zal passen bij het woonconcept dat je bedacht had voor je woonkamer (of een van de andere kamers in je woning).

Handig voor in de badkamer

Een gietvloer is in elke kamer van je woning te leggen. In feite wordt deze gegoten over een bestaande betonvloer. Het is belangrijk dat deze vloer egaal is. In de badkamer is hij erg handig omdat hij zo goed tegen water kan. Het maakt niet uit of je er nou een douchekop op zet of er een emmer water overheen gooit, de vloer zal niet veranderen hierdoor. Ook is de vloer door zijn flexibele materiaal kunststof goed te combineren met een uitzettende en weer inkrimpen de vloerverwarming. Deze vloer zal zeker geen scheuren gaan vertonen hierdoor.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden