De Noaber makelaardij

Wat kenmerkt een goede makelaar?

Geplaatst op

Wanneer je besluit om op zoek te gaan naar een woning of juist een woning te verkopen, dan is het uitkiezen van een geschikte makelaar een belangrijke zoektocht. Elke makelaar heeft zijn specialiteiten. Daarom behandelen we in deze blog een aantal kenmerken die belangrijk zijn en wat jou het meeste gaat opbrengen. Op deze manier kan je een makelaar aannemen die het beste past bij jouw koop- of verkoopwensen.

Op welke markt is de makelaar georiënteerd?

Elke makelaar kan zich voordoen als de beste makelaar. De makelaar kan over de beste eigenschappen beschikken, maar kent het de markt ook waarin jij een huis wil kopen of verkopen? Een makelaar kan het beste zijn werk doen als het de lokale markt kent. Ga je dus een woning kopen of verkopen in Hilversum? Richt je dan op het uitkiezen van een makelaar in Hilversum. Op deze manier kunnen jouw koop- of verkoopwensen het beste bediend worden.

Wat is het imago van het makelaarsbedrijf?

De rol als makelaar is een echte ervaring vak. Voor de beste service speelt ervaring mee. Daarnaast is de ervaring van klanten belangrijk. Om de beste impressie te krijgen kun je de beoordelingen en reviews nalopen die de makelaar eerder hebben ingehuurd. Daarbij is het handig om te letten op succesverhalen in het gebied waar jij een huis wilt kopen of verkopen. Op deze manier kan je een beeld voor jezelf schetsen hoe goed en bekend de makelaar is met de betreffende buurt.

Hoe is de makelaar online?

De onlinewereld speelt een belangrijke rol in de woningmarkt. De website is veelvuldig de eerste plek waar potentiële kopers kennis maken met een woning. Hoe goed zien de woningen online eruit? Op basis van de hoeveelheid werk en de kwaliteit dat huizen op de website staan kan je veel vertellen. Zie je jouw eigen woning er al tussen staan? Dan is dit al een goed teken.

Persoonlijke benadering

Het kopen of verkopen van een woning is een spannend moment. Daarbij leg je veel vertrouwen in een makelaar om dit proces te realiseren. Dit vertrouwen moet je wel behouden. Voordat je in zee gaat met een makelaar is het belangrijk om te peilen hoe de makelaar in zijn communicatie is. Dit is meestal ook terug te vinden in beoordelingen en reviews van eerdere klanten. Daarnaast kun je zelf ervaren hoe er gereageerd wordt op mail en telefoon contact. Op basis hiervan kan je een eigen beoordeling maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden