De Noaber makelaardij

Wat te doen bij de eerste verhuizing?

Geplaatst op

Ben je er al een tijdje klaar voor om uit huis te gaan en is het nu zo ver? Voor de eerste keer verhuizen kan best spannend zijn en je wilt natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn. Maar waar moet je allemaal op letten en wat is nou eigenlijk de beste manier om te verhuizen? We helpen je hier graag bij door wat tips te geven.

Het verhuisbedrijf

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om een verhuisbedrijf te kiezen. De keuze voor een verhuisbedrijf is geheel afhankelijk van je woonplaats. Wanneer je gaat verhuizen in Noord Brabant kan Trust verhuizingen een goede optie zijn, maar ga je bijvoorbeeld verhuizen in Groningen? Dan kan je beter kiezen voor een verhuisbedrijf als Oostland Verhuizingen.

Zorg voor een genoeg verhuisdozen

Bij een verhuizing hoort natuurlijk niet alleen het verhuizen van grote meubels als stoelen en bedden, maar ook het verhuizen van kleine spulletjes, zoals decoratie en servies. Voordat je begint met inpakken kan je er beter voor zorgen dat je genoeg verhuisdozen hebt, zodat je niet halverwege opeens te kort komt. Het is wel verstandig om niet te veel verhuisdozen in te slaan, want anders houd je achteraf te veel over en dat is natuurlijk zonde van het karton. Kom je er nou achteraf toch achter dat je te weinig dozen hebt? Dan haal je er eenvoudig nog een paar bij.

Verhuispakket van bouwmarkten

Bij diverse bouwmarkten is het mogelijk om een gratis verhuispakket te krijgen. Je geeft bijvoorbeeld aan wat je oude en je nieuwe adres is en je krijg een pakket vol met handige benodigdheden, zoals een rolmaat en kwasten voor het verven. Dus ga ook eens lang bij jouw lokale bouwmarkt en vraag naar de mogelijkheden.

Begin op tijd

En voor de kers op de taart: zorg ervoor dat je op tijd begint. Door op tijd te beginnen verlaag je de tijdsdruk vlak voor je verhuizing en voorkom je onnodige stress.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over het kopen en verkopen van woningen? Lees dan zeker onze informatieve blogs. We houden je graag op de hoogte!

Contactgegevens

Via info @ denoabermakelaardij.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden